Ce este Din aviație?

Din aviație este buletinul informativ al BoardingPass care e trimis prin e-mail în dimineața fiecărei zile de vineri tuturor abonaților. Dacă nu ești abonat(ă), acesta poate fi citit și aici.

Acesta este structurat în câteva secțiuni principale, însă ocazional pot apărea și subiecte din alte arii despre care nu auzim sau se scriem prea des, precum inovația în diferite sectoare ale aviației.

Pe lângă știrile publicate pe BoardingPass.ro, în acest buletin informativ vă mai prezentăm știri din aviația globală, care de obicei nu apar pe site-ul nostru.

De asemenea, la finalul fiecărui buletin informativ o să regăsiți o imagine/fotografie care poate fi subiectul unei știri sau este doar interesantă. Uneori, în buletinele informative o să avem și sondaje.

De ce să te abonezi?

Considerăm că este important să fii la curent cu toate noutățile din industria aviatică, iar noi ne propunem ca prin conținutul trimis în fiecare zi de vineri în buletinul informativ Din aviație să fim alegerea ta pentru a fi informat.

📩 Abonează-te acum, rapid și simplu.

Vrei mai mult?

Dacă dorești să citești mai multe informații și știri decât ceea ce oferim în buletinul informativ trimis săptămânal sau vrei să fii informat mai rapid, atunci te invităm să ne urmărești pe BoardingPass.ro și pe conturile de pe rețelele de socializare Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram sau Telegram.

Cum ne poți ajuta?

Dacă-ți place ceea ce citești aici, îți vom fi recunoscători dacă ai recomanda buletinul informativ Din aviație și prietenilor tăi; îl poți distribui pe rețelele sociale sau e-mail cu un click aici.

Vrei să colaborăm?

Dacă dorești să-ți promovezi produsele sau serviciile oferite în buletinul informativ Din aviație, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail sales (la) aviationgeek (punct) ro.


📨 Dacă ai sugestii cu privire la acest buletin informativ, te rugăm să trimiți un mesaj la adresa de e-mail salut (la) dinaviatie (punct) ro. Îți mulțumim!

Subscribe to Din aviație

Buletin informativ care conține noutăți din industria aviatică locală și globală. Din aviație este trimis în fiecare vineri și vă este oferit gratuit de BoardingPass.ro.

People

BoardingPass.ro este cel mai actualizat și citit site cu știri din aviație din țara noastră. Acesta a fost fondat în octombrie 2015, iar buletinul informativ Din aviație este parte a proiectului BoardingPass.